Voeding & lifestyle consult

Een ayurvedische pols diagnose

De pols is voor elke ayurveda coach een magisch instrument, om tot een diagnose te komen of een diagnose te bevestigen!

Via de pols treed je als het ware het universum binnen van de cliënt en er is werkelijk zoveel te voelen en te ontdekken. Voor mij voelt het echt als magie! Je kunt de staat van de dosha’s ontdekken, de werking van het spijsverteringsvuur maar ook de energie van organen waarnemen. Werkelijk alle polsen zijn (net als alle mensen) anders en uniek.

En hoe werkt het dan? Je gaat ontspannen zitten, geeft mij je pols and let the magic happen. Ik zal jou vragen stellen om mijn bevindingen te bevestigen of verder onderzoek te doen in je pols.

De pols diagnose is onderdeel van een voeding & lifestyle consult bij mij in mijn praktijk.