Ayurveda consult

Ayurveda kijkt naar jou als individu! Het is de kracht van Ayurveda om met een plan te komen die speciaal op jou is afgestemd. Daar ga ik in een traject graag met jou mee aan de slag.

Wil jij weer lekker in je vel komen te zitten, meer energie en hormonale balans? Of afkomen van die onverklaarbare klachten, zoals constipatie, hooikoorts, acne (huidproblemen), slaapproblemen en dat gejaagde gevoel? Tijdens een consult gaan we samen in gesprek en krijg je een persoonlijk plan waar je mee aan de slag kunt om meer in balans te komen en inzicht in jezelf te verkrijgen!

Wil je zwanger worden of ben je in verwachting? Ook voor, tijdens of na de zwangerschap begeleid ik jou graag in het vinden van de best passende voeding & levensstijl. Zo kun je tijdens de zwangerschap optimaal genieten van het kindje in je buik en daarna van je kraamperiode!

Wat kun je verwachten?

Het doel van een consult is om te zorgen dat jij weer lekker in je vel komt te zetten. We beginnen met de vraag hoe het met je gaat en zullen op basis daarvan jouw dagelijkse routine onder de loep nemen. Ik zal jouw pols voelen en tong bekijken. Daarin kan ik de staat van de dosha’s, lichaamsweefsels (dhatu’s), spijsverteringvuur (agni) en de aanwezigheid van afvalstoffen achterhalen.

Tijdens het opstellen van jouw persoonlijke plan houd ik rekening met de seizoenen en dingen die momenteel spelen in jouw leven. Waar kun je meer in investeren en zijn er dingen die je wellicht beter anders kunt doen?

Eline is echt zo’n oprechte en krachtige vrouw vol kennis. Ik heb bij haar een aantal consulten gevolgd omtrent pcos en heerlijke reiki sessies gedaan waar ik mooie inzichten heb gekregen.

Verder heb ik veel over Ayurveda geleerd. Met kleine stappen toegepast in mijn livestyle en ongelofelijk wat een verschil met nu en mijn eerste sessie. De kruiden die zij mij aanraadde in combi met eten naar mijn lichaamstype heeft er zelfs voor gezorgd dat ik van pcos af ben:) zo dankbaar!!!

Corien

Wat krijg je mee?

  • Voedingsadvies inclusief recepten
  • Gebruik van kruiden
  • Ayurvedische self-care rituelen
  • Aromatherapie
  • Tips voor je levensstijl
  • Pranayama’s (ademhalingsoefeningen)

Waar vindt het plaats?

De consulten vinden plaats in mijn praktijk aan huis, Leiderdorp. Ook is het mogelijk een consult online te doen of in Amsterdam. We zijn ongeveer een uur met elkaar in gesprek. Een week na het eerste consult hebben we even contact om te kijken of er nog vragen zijn en je aan de slag kunt gaan.

Om Ayurveda echt te integreren in jouw dagelijkse leven en af te komen van (hormonale) klachten of je voor te bereiden op een zwangerschap raad ik meerdere consulten aan. Hier zitten dan 4-6 weken tussen. Je kunt bij mij kiezen voor een Ayurveda consult bundel of Ayurveda traject.

Ayurveda consult bundel (intake consult, coachcall, follow-up consult), €175,-
Ayurveda traject (intake consult, coachcall, 2 follow-up consulten en 2 behandelingen), €399,-

Kies voor de bundel of het traject, bestel deze via mijn webshop en binnen 2 werkdagen ontvang je een link om de afspraak in te plannen. Ik help je graag Ayurveda te integreren in jouw dagelijkse leven. Neem contact met mij op via info@dandelien.com bij vragen.

Reviews

De begeleiding van Eline heeft me veel input gegeven om Ayurveda te integreren in mijn dagelijks leven. De duidelijke adviezen op maat en liefdevolle begeleiding van Eline waren precies wat ik nodig had. De detox was fijn, met heerlijke recepten, een heldere uitleg en was daardoor goed vol te houden. Het heeft me direct meer energie opgeleverd. Ook de pinda sweda behandeling en reiki zijn een aanrader. Bij mij heeft het veel in beweging gebracht zowel fysiek als emotioneel. Dank je wel 🙏🏻

Japke

Eline heeft mij zo goed op weg geholpen richting de bevalling toe, en tijdens mijn derde trimester. Al haar tips die ik nu al kan toepassen om bepaalde kwaaltjes in te perken en wat dragelijker te maken. En het hele plan wat Eline heeft gestuurd voor tijdens en na mijn bevalling, is mij heel waardevol! Voorbereiding is echt het halve werk, en ik heb echt zin in de bevalling straks met deze voorbereiding. Wat een kennis heeft deze vrouw, en het klikte ook heel goed tijdens het consult. Dank Eline voor het delen van je kennis en dat ik altijd bij je terecht kan.

Lavinia

Door het consult met Eline heb ik meer inzicht gekregen in de achtergrond van mijn klachten, maar vooral ook wat ik eraan kan doen om van deze klachten af te komen. De adviezen van Eline zijn praktisch en makkelijk toepasbaar in mijn dagelijkse leven. Binnen een paar dagen merkte ik al verbetering!

– Dahpne

Ik heb het consult als heel erg fijn ervaren. Eline liet me praten en stelde tegelijkertijd veel vragen. Ik voelde me gehoord én gezien. Dit zorgde ervoor dat de adviezen die ze gaf ook meteen binnen kwamen. Ik wilde er meteen mee aan de slag. En ja, weken later zitten ze aardig in mijn routine. Oh, en de wonderolie die Eline adviseerde om mijn menstruatie op gang te krijgen was een schot in de roos. Was de volgende dag meteen ongesteld. Zo fijn!!

– Renée