Ayurveda voeding & lifestyle consult

Ayurveda kijkt naar jou als individu! Het is de kracht van Ayurveda om met een plan te komen die speciaal op jou is afgestemd. Daar ga ik in een consult graag met jou mee aan de slag.

Ervaar je bepaalde klachten als constipatie, hooikoorts, vermoeidheid, acne (huidproblemen), slecht slapen et cetera. Dan gaan we kijken of je spijsverteringsvuur goed werkt en welke dosha (of meerdere) uit balans is. Door het inzetten van simpele remedies kunnen we er voor zorgen dat je je een stuk beter gaat voelen. Ook gaan we samen ontdekken wat jouw constitutie (mind-body type) is zodat je de lifestyle kunt samenstellen die het beste bij jou past.

Wil je zwanger worden of ben je in verwachting? Ook voor, tijdens of na de zwangerschap begeleid ik jou graag in het vinden van de best passende voeding & levensstijl. Zo kun je tijdens de zwangerschap optimaal genieten van het kindje in je buik en daarna van je kraamperiode!

Wat kun je verwachten?

Het doel van een consult is om te zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt. We beginnen met de vraag hoe het met je gaat en zullen op basis daarvan jouw dagelijkse routine onder de loep nemen. Ik zal jouw pols voelen en tong bekijken. Ook daarin kan ik de staat van de dosha’s, jouw spijsverteringvuur (agni) en de aanwezigheid van afvalstoffen achterhalen.

Tijdens het consult bespreken we jouw onbalans en constitutie en na afloop ontvang je van mij een op maat gemaakt plan & lifestyle plan. Op deze manier kun je alle tips gemakkelijk integreren in jouw dagelijkse leven.

Tijdens het opstellen van jouw persoonlijke plan houd ik rekening met de seizoenen en dingen die momenteel spelen in jouw leven. Waar kun je meer in investeren en zijn er dingen die je wellicht beter anders kunt doen?

Wat krijg je mee?

  • Voedingsadvies inclusief recepten
  • Gebruik van kruiden
  • Ayurvedische self-care rituelen
  • Pranayama’s (ademhalingsoefeningen)

Waar vindt het plaats?

De consulten vinden plaats in mijn praktijk aan huis, Leiderdorp. Ook is het mogelijk een consult online te doen. We zijn een uur met elkaar in gesprek en de kosten voor een consult zijn €65,- euro.

Om Ayurveda echt te integreren in jouw dagelijkse leven en af te komen van klachten, raad ik aan om 2 tot 3 consulten achter elkaar te boeken. Hier zitten dan ongeveer 6 weken tussen. Op deze manier kunnen we steeds kijken hoe het met je gaat, of er voortgang is en kan ik je helpen waar nodig. Je mag dit zelf inplannen, meer, minder of een korte online check up. Alles kan en mag!

Ik help je graag Ayurveda te integreren in jouw dagelijkse leven. Neem contact met mij op via info@dandelien.com.

Reviews

Door het consult met Eline heb ik meer inzicht gekregen in de achtergrond van mijn klachten, maar vooral ook wat ik eraan kan doen om van deze klachten af te komen. De adviezen van Eline zijn praktisch en makkelijk toepasbaar in mijn dagelijkse leven. Binnen een paar dagen merkte ik al verbetering!

– Dahpne

Ik heb het consult als heel erg fijn ervaren. Eline liet me praten en stelde tegelijkertijd veel vragen. Ik voelde me gehoord én gezien. Dit zorgde ervoor dat de adviezen die ze gaf ook meteen binnen kwamen. Ik wilde er meteen mee aan de slag. En ja, weken later zitten ze aardig in mijn routine. Oh, en de wonderolie die Eline adviseerde om mijn menstruatie op gang te krijgen was een schot in de roos. Was de volgende dag meteen ongesteld. Zo fijn!!

– Renée