Zwangerschap

Zwangerschap begeleiding

Mama Connect

Half februari start de zwangerschapscursus Mama Connect. Wil jij begeleiding in jouw reis naar het moederschap? Ben je benieuwd hoe jij jezelf en je baby kunt ondersteunen met de juiste voeding, ontspanning en wil je daarvoor meer leren over Ayurveda? Gedurende 6 maanden begeleid ik jou middels de cursus Mama Connect. Verbind met andere moeders to be tijdens de groepscoaching sessies, ontvang elke maand recepten, meditaties en een yogales afgestemd op de maand van jouw zwangerschap en stel je persoonlijke vragen tijdens de drie 1-1 sessies met mij.

Hier vind je meer informatie over het Mama connect.

Hele fijne zwangerschapsyoga! Eline is een hele goede teacher. Ze laat je èn lekker bewegen, èn heerlijk ontspannen. We bespreken zwangerschap en bevalling en ze gaf Ayurvedische tips. Ik ga zeker weer yogalessen bij haar volgen bij een volgende zwangerschap!

– Anne

Persoonlijk traject

Ook kan ik je tijdens de zwangerschap begeleiden middels een consult bundel of traject, deze zullen we afstemmen op de fase van jouw zwangerschap. Een traject kan heel mooi begeleiding bieden tijdens elk trimester en hier kunnen we ook behandelingen inzetten (zoals reiki) om jou volledig te ondersteunen!

Ik heb een achtergrond in zwangerschapsyoga dus ook houdingen en ademhalingsoefeningen kunnen worden toegevoegd aan jouw persoonlijke plan en kunnen we samen oefenen.

Ayurveda consult bundel (intake consult, coachcall, follow-up consult), €199,-
Ayurveda traject (intake consult, coachcall, 2x follow-up consult en 2 behandelingen), €455,-

Neem contact met mij op via info@dandelien.com om een afspraak te maken.

Eline heeft mij zo goed op weg geholpen richting de bevalling toe, en tijdens mijn derde trimester. Al haar tips die ik nu al kan toepassen om bepaalde kwaaltjes in te perken en wat dragelijker te maken. En het hele plan wat Eline heeft gestuurd voor tijdens en na mijn bevalling, is mij heel waardevol! Voorbereiding is echt het halve werk, en ik heb echt zin in de bevalling straks met deze voorbereiding. Wat een kennis heeft deze vrouw, en het klikte ook heel goed tijdens het consult. Dank Eline voor het delen van je kennis en dat ik altijd bij je terecht kan.

– Lavinia

Preconceptie

Daarnaast kan ik je begeleiden in de preconceptie fase, de aanloop naar jouw zwangerschap. De periode voor de zwangerschap, 3 maanden vóór de bevruchting, is van essentieel belang om op je voeding en leefstijl te letten. In deze periode vindt de rijping plaats van ei- en zaadcellen. Je kunt zelf enorm veel doen om de kwaliteit van ei- en zaadcellen te verbeteren. Ook wanneer het niet zo makkelijk gaat zijn er binnen de Ayurveda tal van remedies.

Hier vind je meer informatie over het preconceptie traject.

Kraamtijd begeleiding

Wil jij je voorbereiden op een fijne kraamtijd? Ik bied kraammaaltijd boxen aan die ik (in omgeving leiden) bij je thuisbezorg na de bevalling. Voorafgaand aan je bevalling spreken we af voor een consult zodat ik je kan leren kennen en we een kraamplan kunnen maken die wordt afgestemd op jouw behoefte. Na je bevalling hebben we contact en maak ik een box met ayurvedische maaltijden voor 3 dagen, kruidenthee, bliss balls en kruiden die geschikt zijn voor jou en bijdragen aan een goed herstel. Wil je hier meer over weten? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Je ontvangt vata verlagende warme maaltijden (lunch en diner) voor 3 dagen, een gezonde snack, thee die jouw herstel (en borstvoeding) ondersteunt en kruiden die heilzaam zijn in de kraamtijd. De bakjes kom ik naderhand weer bij je ophalen.

  • Soep
  • Kitchari
  • Voedzame dahl
  • Dadelballetjes (bliss balls)
  • Ghee
  • Amandelmelk
  • Thee
  • Kruiden

Consult + kraam maaltijden box, €199,-.

Neem contact met mij op via info@dandelien.com om een afspraak te maken.