Zwangerschap

Zwangerschap begeleiding

Mama Connect

Wil jij begeleiding in jouw reis naar het moederschap? Ben je benieuwd hoe jij jezelf en je baby kunt ondersteunen met de juiste voeding, ontspanning en wil je daarvoor meer leren over Ayurveda? Gedurende 9 maanden begeleid ik jou middels de cursus Mama Connect. Ontvang elke maand recepten, meditaties en een yogales afgestemd op de maand van jouw zwangerschap en bereid jezelf voor op de bevalling en kraamtijd. Persoonlijke vragen kun je stellen tijdens de drie 1-1- sessies, iedereen is ten slotte uniek!

Hier vind je meer informatie over het Mama connect.

Hele fijne zwangerschapsyoga! Eline is een hele goede teacher. Ze laat je èn lekker bewegen, èn heerlijk ontspannen. We bespreken zwangerschap en bevalling en ze gaf Ayurvedische tips. Ik ga zeker weer yogalessen bij haar volgen bij een volgende zwangerschap!

– Anne

Persoonlijk traject

Ook kan ik je tijdens de zwangerschap begeleiden middels een consult bundel of traject, deze zullen we afstemmen op de fase van jouw zwangerschap. Een traject kan heel mooi begeleiding bieden tijdens elk trimester en hier kunnen we ook behandelingen inzetten (zoals reiki) om jou volledig te ondersteunen!

Ik heb een achtergrond in zwangerschapsyoga dus ook houdingen en ademhalingsoefeningen kunnen worden toegevoegd aan jouw persoonlijke plan en kunnen we samen oefenen.

Ayurveda consult bundel (intake consult, coachcall, follow-up consult), €199,-
Ayurveda traject (intake consult, coachcall, 2x follow-up consult en 2 behandelingen), €455,-

Bestel de bundel of het traject via de link hierboven en je ontvangt binnen twee werkdagen een mail met de link naar mijn online agenda. Wil je meer weten of even overleggen wat bij jou past, neem dan contact via info@dandelien.com.

Eline heeft mij zo goed op weg geholpen richting de bevalling toe, en tijdens mijn derde trimester. Al haar tips die ik nu al kan toepassen om bepaalde kwaaltjes in te perken en wat dragelijker te maken. En het hele plan wat Eline heeft gestuurd voor tijdens en na mijn bevalling, is mij heel waardevol! Voorbereiding is echt het halve werk, en ik heb echt zin in de bevalling straks met deze voorbereiding. Wat een kennis heeft deze vrouw, en het klikte ook heel goed tijdens het consult. Dank Eline voor het delen van je kennis en dat ik altijd bij je terecht kan.

– Lavinia

Preconceptie

Daarnaast kan ik je begeleiden in de preconceptie fase, de aanloop naar jouw zwangerschap. De periode voor de zwangerschap, 3 maanden vóór de bevruchting, is van essentieel belang om op je voeding en leefstijl te letten. In deze periode vindt de rijping plaats van ei- en zaadcellen. Je kunt zelf enorm veel doen om de kwaliteit van ei- en zaadcellen te verbeteren. Ook wanneer het niet zo makkelijk gaat zijn er binnen de Ayurveda tal van remedies.

Hier vind je meer informatie over het preconceptie traject.