Zwangerschaps begeleiding

Preconceptie

Ayurveda bied ondersteuning in de preconceptie fase, de aanloop naar jouw zwangerschap. De periode voor de zwangerschap, 3 maanden vóór de bevruchting, is van essentieel belang om op je voeding en leefstijl te letten. In deze periode vindt de rijping plaats van ei- en zaadcellen. Je kunt zelf enorm veel doen om de kwaliteit van ei- en zaadcellen te verbeteren. Ook wanneer het niet zo makkelijk gaat zijn er binnen de Ayurveda tal van remedies.

Review

Na een (te) vroeggeboorte en snel erna een miskraam bleef het ineens ruim een jaar stil en raakte ik niet opnieuw zwanger… Een mentaal zware periode waarin ik de wereld van Ayurveda leerde kennen. Na zelf te starten met wat aanpassingen in m’n dagelijkse leven ben ik uiteindelijk bij Eline terecht gekomen voor een (online) pre-conceptie traject. Echt aan te raden om net wat meer diepgang te bereiken dan zelf te ‘dokteren’. Ze heeft veel kennis en haar begeleiding doet ze met aandacht en liefde. Een detox, Eline’s waardevolle eet en leeftips en ayurvedische supplementen verder en ik was binnen 2 maanden zwanger! Ik was voorheen labiel, zat aan de grond en had ontzettend last van hormonale schommelingen. Echt die vicieuze cirkel waar ik zelf niet uitkwam. Ik heb echt het idee dat de kruidensupplementen in no-time hun werk deden, ineens kwam ik weer thuis bij mijzelf en waren mijn emotionele buien zomaar over! Dit maakte denk ik dat ik weer ontvankelijk werd voor ons nieuwe kindje. Ik heb niet eens alle sessies van het traject gebruikt voor de pre-conceptie, zo snel was ik zwanger! Ik mocht de andere sessies gebruiken voor zwangerschapsadvies en een super fijne, ontspannen online reiki sessie. Super flexibel! Als er ook maar iets was of ik een vraag had was Eline altijd bereikbaar. Inmiddels ben ik 21 weken gezond en fit zwanger, super gelukkig en integreer ik Ayurveda nog steeds in m’n dagelijkse leven. Eline, super bedankt voor alles! – Hanna

Preconceptie traject (twee consulten, twee coachcalls, detox box, online reiki)

Bestel het traject via de link hierboven en je ontvangt binnen twee werkdagen een mail met de link naar mijn online agenda. Wil je meer weten of even overleggen wat bij jou past, neem dan contact via info@dandelien.com.

Persoonlijk traject tijdens de zwangerschap

Ook tijdens de zwangerschap kan ik je begeleiden middels een consult bundel of traject, deze zullen we afstemmen op de fase van jouw zwangerschap. Een traject kan heel mooi begeleiding bieden tijdens elk trimester en hier kunnen we ook behandelingen inzetten (zoals reiki) om jou volledig te ondersteunen!

Ik heb een achtergrond in zwangerschapsyoga dus ook houdingen en ademhalingsoefeningen kunnen worden toegevoegd aan jouw persoonlijke plan en kunnen we samen oefenen.

Ayurveda consult bundel (intake consult, coachcall, follow-up consult), €175,-
Ayurveda traject (intake consult, coachcall, 2 follow-up consulten en 2 behandelingen), €399,-

Bestel de bundel of het traject via de link hierboven en je ontvangt binnen twee werkdagen een mail met de link naar mijn online agenda. Wil je meer weten of even overleggen wat bij jou past, neem dan contact via info@dandelien.com.

Review

Eline heeft mij zo goed op weg geholpen richting de bevalling toe, en tijdens mijn derde trimester. Al haar tips die ik nu al kan toepassen om bepaalde kwaaltjes in te perken en wat dragelijker te maken. En het hele plan wat Eline heeft gestuurd voor tijdens en na mijn bevalling, is mij heel waardevol! Voorbereiding is echt het halve werk, en ik heb echt zin in de bevalling straks met deze voorbereiding. Wat een kennis heeft deze vrouw, en het klikte ook heel goed tijdens het consult. Dank Eline voor het delen van je kennis en dat ik altijd bij je terecht kan.

– Lavinia

Kraamtijd

Ook ter voorbereiding op en na de kraamtijd kan ik je begeleiden om samen met Ayurveda te groeien in jouw rol als nieuwe moeder.

Volgens Ayurveda staan de eerste 42 dagen na de geboorte garant voor de volgende 42 jaar. Dit betekent dat het super belangrijk is rust te nemen de eerste 42 dagen en goed voor jezelf te zorgen. Wanneer het je lukt dit toe te passen, brengt dat vitaliteit en gezondheid voor die jaren die daarop volgen en zul je merken dat je ontspannender in je rol als nieuwe moeder kunt groeien. Middels de Ayurveda consult bundel ga ik in twee consulten met jou aan de slag gaat om je voor te bereiden op de kraamtijd en hoe je Ayurveda in kunt zetten in jouw nieuwe rol als moeder. 

Ayurveda consult bundel (intake consult, coachcall, follow-up consult), €199,-

Bestel de bundel via de link hierboven en je ontvangt binnen twee werkdagen een mail met de link naar mijn online agenda. Wil je meer weten of even overleggen wat bij jou past, neem dan contact via info@dandelien.com.

Ook kan ik Ayurvedische kraam maaltijden voor je koken, neem even contact op mocht je hierin interesse hebben.