Events

Carrying the mother to be – 9 juni, de Yurt in Hazerswoude-dorp

Tijdens de zwangerschap ga je door een transformatie. Zowel fysiek als mentaal. Ben jij er aan toe om even tot stilstand te komen, naar binnen te keren en te connecten met andere moms to be? Vrijdagmiddag 9 juni hosten Wietske Warmerdam (Postpartum expert & cacao facilitator) en Eline (Ayurveda & Reiki therapeut) een middag om te verbinden met jezelf, andere moeders to be en je kindje.

Datum 19 mei 13.00 – 17.30, Meld je hier aan.

Ik heb een ontzettend fijne inspirerende middag gehad tijdens de vrouwencirkel. Het is echt een cadeautje voor mezelf geweest waarbij ik heel ontspannen en boordevol energie weer naar huis ging. Ik ben bekend met Ayurveda en de info die we kregen was echt super fijn omdat je tijdens je zwangerschap weer op een andere manier je lichaam kan voeden dan wanneer je niet zwanger bent.Echt een aanrader voor als je tijdens je zwangerschap jezelf liefde en aandacht wilt geven waarbij je ook nog eens waardevolle informatie krijgt boordevol tips voor een gezonde zwangerschap. – CDJ

Ayurveda for mommies to be workshop – 11 juni

Ben jij benieuwd hoe jij jezelf tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd kunt ondersteunen met de wijsheden van Ayurveda?

Er is een prachtig gezegde dat vertelt dat ‘’de zwangere vrouw dient te worden gedragen als een kommetje die tot de rand gevuld is met olie, je wilt geen druppel laten overlopen. Met zoveel voorzichtigheid, zorg en liefde dient er voor haar gezorgd.’’ Vanuit deze traditie kunnen we leren dat het zo belangrijk is dat de zwangere vrouw zich goed voelt tijdens haar zwangerschap en dat er voor haar wordt gezorgd. Goed voor jezelf zorgen kan op veel verschillende manieren.

Tijdens deze workshop leer je welke voeding goed voor je is, hoe je de theorie van de dosha’s kunt toepassen tijdens de zwangerschap en welke selfcare rituelen onmisbaar zijn. Ook geef ik tips om je voor te bereiden op de bevalling en krijg je meer informatie over de kraamtijd, het vierde trimester. Je leert waarom het zo belangrijk is voor je herstel (en het landen van je kindje) om ook hier te tijd voor te nemen en je hierop voor te bereiden. De workshop vind plaats in Leiden bij yogastudio Namasté.

Ayurveda x Yoga zomer middag – 1 juli

Heb jij zin in een middag voor jezelf en ben je benieuwd hoe je met de principes van Ayurveda en Yoga kan zorgen voor een heerlijke ontspannen zomer?

Na een succesvolle herfst en lente editie is het nu tijd voor een zomer editie. Want ook in de zomer kun je je hoofd koel houden met Ayurvedische zomertips, een verkoelende after sun spray, yoga en verhelderende breathwork sessie. Meld je hier aan.