Events

New Season, Fresh Start online lente detox

De Ayurveda raad aan om twee keer per jaar een detox te doen. Waarom? Afvalstoffen en onverwerkte emoties zijn volgens de eeuwenoude geneeswijze namelijk hoofdoorzaak van onbalans. Deze onbalans kan resulteren in ziekte en dat willen we voorkomen. Vol energie en zonder hooikoorts de lente in? Detox mee! Het detoxprogramma start 21 maart, maar je kunt ook op een later moment meedoen. Je kunt je hier aanmelden.

new season, fresh start
new season, fresh start

Vrouwencirkel voor de vrouw die wenst moeder te worden – 7 april

Heb jij de wens om moeder te worden? Wanneer vrouwen samenkomen is dit helend en dit is dan ook precies wat we gaan doen op 7 april in De Yurt. We maken een reis naar binnen en connectie met jouw Baarmoeder en jouw Hart. Daar waar al jouw wijsheid, kracht en Liefde zit opgeslagen. Er is ruimte om te delen en elkaar hierin te ondersteunen, we gaan creatief aan de slag en sluiten de middag af met een ontspannende Reiki sessie. Vrijdagmiddag hosten Eline van Dandelien (Ayurveda & Reiki therapeut) en Zaripha van soulworkstudio (Energetisch Therapeut) een vrouwencirkel. Meld je hier aan.

Ayurveda x Yoga lente dayretreat – 22 april

Save the date er komt weer een heel fijn dayretreat aan in bij Oker015, in Schipluiden. Reserveer hier je plekje.

Carrying the mother to be – 19 mei, de Yurt in Hazerswoude-dorp

Tijdens de zwangerschap ga je door een transformatie. Zowel fysiek als mentaal. Ben jij er aan toe om even tot stilstand te komen, naar binnen te keren en te connecten met andere moms to be? Vrijdagmiddag 3 maart hosten Wietske Warmerdam (Postpartum expert & cacao facilitator) en Eline (Ayurveda & Reiki therapeut) van Dandelien een middag om te verbinden met jezelf, andere moeders to be en je kindje.

Datum 19 mei 13.00 – 17.30, ticket €88,- Meld je hier aan.

Ik heb een ontzettend fijne inspirerende middag gehad tijdens de vrouwencirkel. Het is echt een cadeautje voor mezelf geweest waarbij ik heel ontspannen en boordevol energie weer naar huis ging. Ik ben bekend met Ayurveda en de info die we kregen was echt super fijn omdat je tijdens je zwangerschap weer op een andere manier je lichaam kan voeden dan wanneer je niet zwanger bent.Echt een aanrader voor als je tijdens je zwangerschap jezelf liefde en aandacht wilt geven waarbij je ook nog eens waardevolle informatie krijgt boordevol tips voor een gezonde zwangerschap. – CDJ