Events

Workshop ayurveda for mommies to be – 11 februari

Ben jij benieuwd hoe jij jezelf tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd kunt ondersteunen met de wijsheden van Ayurveda?

Er is een prachtig gezegde dat vertelt dat ‘’de zwangere vrouw dient te worden gedragen als een kommetje die tot de rand gevuld is met olie, je wilt geen druppel laten overlopen. Met zoveel voorzichtigheid, zorg en liefde dient er voor haar gezorgd.’’ Vanuit deze traditie kunnen we leren dat het zo belangrijk is dat de zwangere vrouw zich goed voelt tijdens haar zwangerschap en dat er voor haar wordt gezorgd. Goed voor jezelf zorgen kan op veel verschillende manieren.

Tijdens deze workshop leer je welke voeding goed voor je is, hoe je de theorie van de dosha’s kunt toepassen tijdens de zwangerschap en welke selfcare rituelen onmisbaar zijn. Ook geef ik tips om je voor te bereiden op de bevalling en krijg je meer informatie over de kraamtijd, het vierde trimester. Je leert waarom het zo belangrijk is voor je herstel (en het landen van je kindje) om ook hier te tijd voor te nemen en je hierop voor te bereiden. De workshop vind plaats in Leiden bij yogastudio namasté, via hun website kun je je aanmelden.

Mom retreatmiddag – 15 maart

Heb jij behoefte om te verbinden met andere mama’s? Jezelf weer even helemaal op te laden en wil je leren hoe je Ayurveda kunt toepassen in je gezin? Eline en lisa organiseren 13 maart een mom retreatmiddag waarbij je even helemaal mag ontspannen, een LEAP sessie ontvangt en we aan de slag gaan met Ayurveda & essentiële oliën. In onze favoriete Yurt in Hazerswoude-Dorp. Meer informatie & tickets vind je hier.

Zwangerschapsyoga

Tijdens de zwangerschap ga je door een transformatie, fysiek en op emotioneel niveau. Maak tijd om hierbij stil te staan. Connect met andere moeders, je kindje(s) en werk door middel van yoga aan kracht en vertrouwen in je lichaam. Om de zondag geef ik zwangerschapsyoga bij tribes, dit ik samen met Susan van der Ham. Bekijk het rooster om te zien wie wanneer les geeft.