Behandelingen

Warme kruidenstempel massage (Pinda Sweda)

Bij deze ayurvedische massage wordt je hele lichaam gemasseerd en gestempeld met warme kruidenbundels. Dit stimuleert je lymfesysteem en helpt je lijf in het afvoeren van afvalstoffen. Mensen met veel kapha (zwaarte, zwelling, overgewicht) hebben hier baat bij, maar ook als vata hoog is (vermoeidheid, snel overprikkeld), is dit een heerlijke ontspannen massage. 

Door de warmte en stimulerende kruiden breng je beiden dosha’s in balans. Het verbetert het afweersysteem, vergroot de energiestroom, vitaliseert en verjongt. En is een perfecte ondersteunende lichaamsbehandeling bij een detox.

Pinda Sweda behandeling, 60 minuten €75,-

Neem contact met mij op via info@dandelien.com om een afspraak te maken.

Reiki

Reiki is een oosterse geneeswijze dat het zelfhelend vermogen van lichaam en geest stimuleert. Door middel van handoplegging stroomt de energie naar de plek in jouw lichaam waar het nodig is. Wanneer ik mijn handen op jou leg kan ik levensenergie doorgeven.

Reiki is magisch, het is lastig uit te leggen je moet gewoon eens ervaren! Kom langs bij mij in Leiderdorp en neem plaats op de reikitafel. Je zult heerlijk ontspannen naar huis gaan. Ook is er de mogelijkheid een reiki sessie op afstand te doen. Energie kent immers geen tijd en is overal.

Korte reiki sessie, 40 minuten €45,- euro.
Lange reiki sessie inclusief balanceren van de chakra’s, 70 minuten €65,-

Bij elke behandeling gebruik ik geur om je in een diepere staat van ontspanning te brengen en jou extra te ondersteunen. Naderhand trekken we een intuitiekaart en ontvang je een mooie boodschap.

Neem contact met mij op via info@dandelien.com om een afspraak te maken.