Behandelingen

Warme kruidenstempel massage (Pinda Sweda)

Bij deze ayurvedische massage wordt je hele lichaam gemasseerd en gestempeld met warme kruidenbundels. Dit stimuleert je lymfesysteem en helpt je lijf in het afvoeren van afvalstoffen. Mensen met veel kapha (zwaarte, zwelling, overgewicht) hebben hier baat bij, maar ook als vata hoog is (vermoeidheid, snel overprikkeld), is dit een heerlijke ontspannen massage. 

Door de warmte en stimulerende kruiden breng je beiden dosha’s in balans. Het verbetert het afweersysteem, vergroot de energiestroom, vitaliseert en verjongt. En is een perfecte ondersteunende lichaamsbehandeling bij een detox.

Wat anderen zeggen

Hele fijne ervaring. De behandeling met warme kruiden zakken was een nieuwe ervaring (Pinda Sweda). Eline stelt je op je gemak, de behandeling is in een fijne ruimte en Eline neemt de tijd voor je. Daarnaast gaf ze concrete antwoorden op al mijn vragen en na de massage voelde ik mij heel soepel! Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar:) – Frederieke

Pinda Sweda behandeling, 75 minuten €85,-

Bestel de Pinda Sweda via mijn webshop en binnen 2 werkdagen ontvang je een link om de afspraak in te plannen. Ik help je graag Ayurveda te integreren in jouw dagelijkse leven. Neem contact met mij op via info@dandelien.com bij vragen.

Reiki

Reiki is een oosterse geneeswijze dat het zelfhelend vermogen van lichaam en geest stimuleert. Door middel van handoplegging stroomt de energie naar de plek in jouw lichaam waar het nodig is. Wanneer ik mijn handen op jou leg kan ik levensenergie doorgeven.

Reiki is magisch, het is lastig uit te leggen je moet gewoon eens ervaren! Kom langs bij mij in Leiderdorp en neem plaats op de reikitafel. Je zult heerlijk ontspannen naar huis gaan. Ook is er de mogelijkheid een reiki sessie op afstand te doen. Energie kent immers geen tijd en is overal.

Wat anderen zeggen

De begeleiding van Eline heeft me veel input gegeven om Ayurveda te integreren in mijn dagelijks leven. De duidelijke adviezen op maat en liefdevolle begeleiding van Eline waren precies wat ik nodig had. De detox was fijn, met heerlijke recepten, een heldere uitleg en was daardoor goed vol te houden. Het heeft me direct meer energie opgeleverd. Ook de pinda sweda behandeling en reiki zijn een aanrader. Bij mij heeft het veel in beweging gebracht zowel fysiek als emotioneel. Dank je wel 🙏🏻 – Japke

Ik ben bij Eline geweest voor een Reiki behandeling en kan alleen maar zeggen wat een warmte en fijne sfeer. Luistert goed en geeft fijne adviezen en vertelt liefdevol wat ze gaat doen. Kom zeker terug! – Bianca

Online reiki sessie, 30 minuten €45,- euro.
Offline reiki sessie inclusief balanceren van de chakra’s, 70 minuten €75,-

Bij elke behandeling gebruik ik geur om je in een diepere staat van ontspanning te brengen en jou extra te ondersteunen. Naderhand trekken we een intuitiekaart en ontvang je een mooie boodschap.

Bestel de online reiki of offline reiki via de link hierboven en je ontvangt binnen twee werkdagen een mail met de link naar mijn online agenda. Wil je meer weten of even overleggen wat bij jou past, neem dan contact via info@dandelien.com.