Aanbod

In mijn holistische praktijk Dandelien kun je terecht voor begeleiding op het gebied van voeding & lifestyle, ayurvedische detox, diverse behandelingen en coaching voor, tijdens en na de zwangerschap. Ook geef ik regelmatig workshops om jou te inspireren op het gebied van Ayurveda.

Ayurvedisch voeding & lifestyle consult

Wil jij inzicht krijgen in jouw persoonlijke dosha of afkomen van een klacht op holistische wijze? In een Ayurvedisch voeding & lifestyle consult komen we er samen achter wat de juiste type voedingsmiddelen, kruiden, selfcare rituelen en ademhalingsoefeningen voor jou zijn! Het consult kan online plaatsvinden, in mijn praktijk aan huis te Leiderdorp of in Amsterdam. Ik bied verschillende trajecten aan zodat we kunnen gaan voor een duurzame verandering.

Detox begeleiding

Ayurveda raadt aan om twee keer per jaar een detox te doen, idealiter tijdens de wisseling van de seizoenen. Afvalstoffen en onverwerkte emoties zijn namelijk hoofdoorzaak van onbalans en onbalans kan resulteren in ziekte. Ik begeleid je graag tijdens het doen van een detox zodat hij kan worden afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes. Ook bied ik per seizoen (lente en herfst) een detox programma of workshop aan. Houd hiervoor mijn website of social media in de gaten.

Behandelingen

Ook kun je een afspraak maken voor een reiki behandeling of warme kruidenstempel massage (Pinda Sweda). Reiki betekent universele levensenergie. Je neemt plaats op de reiki tafel en door middel van handoplegging worden blokkades in jouw lichaam opgegeven zodat de energie weer vrij kan stromen.

Bij een warme kruidenstempel massage wordt je hele lichaam gemasseerd en gestempeld met warme kruidenbundels. Deze massage is bijzonder geschikt voor vata & kapha. Het stimuleert je lymfesysteem, ontspant, vergroot de energiestroom en is een perfecte ondersteunende lichaamsbehandeling bij een detox.

Kom het ervaren!

Zwangerschapbegeleiding

Voor, tijdens en na de zwangerschap kun je terecht in mijn praktijk Dandelien. Of het nou gaat om klachten en ongemakken of omdat je benieuwd bent welke voeding, selfcare rituelen en kruiden per trimester of zwangerschapsmaand je het beste kunt inzetten. Ik vind het prachtige zwangere vrouwen te mogen begeleiden tijdens hun reis en ook als je de wens hebt om moeder te worden, kan ik je helpen. Als moeder van drie weet ik hoe waardevol dit is!