Zwangerschapsyoga

Tijdens de zwangerschap ga je door een transformatie, fysiek en op emotioneel niveau. Maak tijd om hierbij stil te staan. Connect met andere moeders, je kindje(s) en werk door middel van yoga aan kracht en vertrouwen in je lichaam.

Tijdens de lessen werken we aan kracht en ontspanning, wat bijdraagt aan een gezonde rug en bekken en vertrouwen in jezelf en in je lijf. De yogahoudingen die we tijdens de les beoefenen kun je gedurende de hele zwangerschap ook thuis toepassen en bereiden je voor op de bevalling.

Daarnaast doen we elke les ademhalings- en ontspanningsoefeningen en krijg je Ayurvedische tips & tricks mee om op natuurlijke wijze om te gaan met zwangerschapskwaaltjes. Verder besteden we aandacht aan het connectie maken met je kindje(s) en krijg je praktische tips mee die je voorbereiden op de bevalling.

Waar vindt de cursus plaats?

De zwangerschapscursus vind plaats bij Studio OM, in Leiden. Hij gaat 12 februari van start en wordt gegeven in 10 weken inclusief een mama & baby bijeenkomst. Meld je hier aan.

Als moeder van drie en weet ik als geen ander hoe fijn het is om tijdens je zwangerschap wekelijks een moment voor jezelf te hebben, om te ontspannen en connectie te maken met je lijf en je kindje.

Yogales