Events

New Season, Fresh Start – detoxprogramma

Het detox programma New Season, Fresh Start bestaat uit een kitchari cleanse van 3 dagen. Deelnemers krijgen een webinar met uitleg over Ayurvedisch detoxen (deze vindt plaatst op 20 september), uitgebreid e-book inclusief recepten en persoonlijke coachcall met mij. Het webinar is terug te kijken dus je kunt zelf starten met de detox wanneer je wilt! Klik hier om je aan te melden! Waarom Ayurveda zoveel waarde hecht aan een detox lees je hier.

Ayurveda x Yoga dayretreat 1 oktober – Reconnect & Relax

1 oktober organiseer ik samen met Juliet van SukhaYogaReiki een Ayurveda x Yoga dayretreat. Na onze succesvolle lente editie staat de dag dit keer in het teken van de herfst. Er is een heerlijke ontspannende yogaflow, ayurveda workshop en we sluiten de dag af met een soundhealing sessie. Kom je ook? Het retreat vindt plaats op de yogazolder van Oker015 in Schipluiden, hier kun je je aanmelden.

Ayurveda kids workshop 29 oktober – Amsterdam

Leer je kind begrijpen aan de hand van Ayurveda, een holistische geneeswijze uit India! Zo is een vuur kindje (pitta dosha) gebaat bij verkoelende voeding en ontspanning en kan een aarde kindje (kapha dosha) wel wat extra uitdaging gebruiken.

In deze workshop ga je leren hoe je de dosha’s bij je kindje(s) kunt herkennen en krijg je per kind type voeding & lifestyle tips. Verder komen dingen waar elke ouder wel een keer tegen aan loopt aan bod, zoals verkoudheid, problemen met inslapen of woede-uitbarstingen. Door het ayurvedische principe ‘like increases like’ te begrijpen kun je je kindje op holistische en natuurlijke wijze helpen. Je leert over kruiden die je in kunt zetten, etherische oliën, voeding maar ook sportactiviteiten of ontspanningsrituelen, die voor kids geschikt zijn.

Er is genoeg ruimte voor vragen, zo weet ik zeker dat je met de juiste ayurveda tips & tricks naar huis gaat.

Datum: 29 oktober 14:00 – 16:30 uur Earlybird ticket: €29,- (tot 29-8-2022) Ticketprijs: €33,-. Tickets scoor je hier.