Dayretreat zwangeren
Overig

One-day retreat voor zwangeren

Ben jij zwanger en toe aan een dag voor jezelf en je kindje in je buik? Heb je behoefte aan ontspanning en wil jij je samen met andere zwangeren onderdompelen in de wereld van zwanger zijn? Op zaterdag 18 juni vindt er een zwangerschapsreatreat plaats in een prachtige groene omgeving, bij Oker15 in Schipluiden. Ga je ook mee?

We gaan je verwennen (met een stoelmassage en gelakte teennagels), je verbind je met je lichaam en baby tijdens de yogasessies. Ook leer je meer over de Indiase gezondheidsfilosofie, Ayurveda, en hoe je deze kunt inzetten in de zwangerschap en kraamtijd.

Wat kun je verwachten van de yogasessies?

De yogesessies zijn speciaal gericht op de zwangerschap en worden gegeven door Ilonka van Yogamoods. De yogaoefeningen helpen je om soepel en energiek te blijven, maar ook om te landen in je lichaam en echt de connectie maken met je kindje. Daarnaast ligt er veel nadruk om de adem en leer je hoe je echt kunt ontspannen met de juiste ademhalingsoefeningen. Deze ademtechniek(en) kun je ook inzetten tijdens je bevalling.

Wat is Ayurveda?

Ayurveda is een Indiase gezondheidsfilosofie dat ieder mens als uniek beschouwt. Het geeft bepaalde voeding & lifestyle richtlijnen voor ieder uniek individu, maar kijkt ook naar de levensfase waarin je je bevindt, zoals een zwangerschap. Tijdens het one-day retreat krijg je tips van Ayurvedisch therapeut Eline van Dandelien voor voeding en selfcare rituelen tijdens de zwangerschap. Ook krijg je handvatten om je voor te bereiden op de bevalling en de tijd daarna: het vierde trimester. Er is tijdens deze sessie genoeg ruimte voor vragen en persoonlijke inbreng, zodat jij met de juiste tips naar huis gaat!

Welke activiteiten zijn er nog meer?

Omdat we je helemaal in de watten willen leggen zijn er naast de yoga en ayurveda ook nog andere activiteiten waarbij je helemaal tot rust kunt komen. Een korte stoelmassage, je teennagels kunnen gelakt worden of kies voor een ontspannende voetmassage. 

Verder zorgen we voor lunch, thee en lekkers en sluiten we de dag af met een heerlijke ontspanningssessie!

Het programma

10:00 – 10:30 inloop met koffie/thee
10:30 – 12:15 yoga & meditatie
12:15 – 14:00 lunch, wandelen, activiteiten (nagels lakken, voetmassage, stoelmassage)
14:15 – 15:15 ayurveda sessie
15:15 – 16:00 theepauze
16:00 – 17:00 ontspanningssessie

Kom alleen of samen!
Wil jij een ontspannen dagje voor jezelf? Boek dan nu snel een ticket voor het one-day retreat op zaterdag 18 juni.
Prijs € 149,- inclusief koffie/thee, lunch, korte stoelmassage en nagels lakken.

Is je beste vriendin, schoonzus of iemand anders die je kent toevallig ook zwanger? Boek dan een sister ticket: twee tickets voor € 275,-. Je betaalt dan per persoon € 137,50 ipv € 149,-. Wees er snel bij want de voorraad is beperkt.

Klik hier om een ticket te kopen.

Adres Oker15
Rijksstraatweg 23 
2636 AX Schipluiden